A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
crunom masculí |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 6 A l'etiqueta, en aquests casos, s'utilitza, per exemple, la formula següent: «100 g d'embotit cru fabricat a partir de 130 g de carn crua». |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 6 El consum en cru del producte és molt poc freqüent, atès que només han declarat emprar-lo en salses els filipins i per fer batuts, els llatinoamericans i els pakistanesos. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 6 El Codi Alimentari Espanyol (CAE) defineix com a fruites els «fruits, inflorescències o parts carnoses d'òrgans florals que han assolit un grau adequat de maduresa i són propis per al consum humà» i com a hortalissa la «planta hortícola del temps que es pot utilitzar com a aliment, ja sigui en cru o cuinada», i denomina «verdures» el grup d'hortalisses la part comestible de les quals està constituïda pels seus òrgans verds, és a dir, fulles i tiges (bleda, créixens, ruca, espinacs, etc.). |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 6 Les propietats de les fruites i hortalisses es mantenen millor si es consumeixen en cru o poc manipulades. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 6 A continuació, s’esmenten algunes de les mesures per prevenir la infecció: — No menjar cap tipus d’aliment cru o mal cuinat. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons