ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

culinari

adjectiu
Terminologicitat: 0.224




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 2

Aquests aliments es caracteritzen per la seva elevada densitat nutritiva, per la seva excel·lent relació qualitat-preu i per ser ingredients bàsics i versàtils des d'un punt de vista culinari.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 2

Actualment a Catalunya tenim un gran prestigi culinari, reconegut a tot el món tant per la cuina tradicional com per la nova cuina de creació, que són compatibles i complementàries, i que cal potenciar com a elements importants de la cultura heretada i de la capacitat d'innovació dels professionals de la cuina.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons