ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

densitat de corrent

sintagma nominal femení
Terminologicitat: 0.857
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 1

Per a les tecnologies actuals, com ara el procés òhmic APV, la utilització d'un material elèctric d'elèctrode compatible amb l'aliment i la correcta densitat de corrent han eliminat els problemes de contaminació.
Revista de la Societat Catalana de Química (2002)
Freqüència: 1

Així, el corrent d’oxidació o reducció que pot circular per unitat de superfície (la densitat de corrent) sobre un elèctrode pla de platí en aquestes condicions és de l’ordre de microampers per centímetre quadrat.
Revista de la Societat Catalana de Química (2002)
Freqüència: 1

L’augment de l’àrea reactiva i de la velocitat de transport respecte a un elèctrode pla fa que l’elèctrode de difusió de gas pugui proporcionar densitats de corrent al voltant d’ampers per centímetre quadrat, és a dir, de l’ordre d’un milió de vegades més gran que en el cas de l’elèctrode pla.
Revista de la Societat Catalana de Química (2002)
Freqüència: 1

Noteu, però, que aquestes densitats de corrent són aparents, car es consideren amb relació a la secció geomètrica de l’elèctrode i no a la seva superfície real.
Actes d'Història de la Ciència i de la Tècnica (2008)
Freqüència: 1

Cal indicar que en el seu càlcul es va tenir en compte un escalfament addicional del cable de 5 ºC sobre l’atmosfera i que la densitat de corrent fos apropiada, atesos els 15 A que havien de circular-hi, i que en definitiva s’aproximava a la densitat de corrent pel conductor de 2 A/mm2 .

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons