ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

dieta habitual

sintagma nominal femení
Terminologicitat: 0.931




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 4

Consegüentment, les entitats científiques o sanitàries de referència en salut cardiovascular o en nutrició humana i dietètica aconsellen el fet de disminuir el percentatge d'energia que actualment aporta aquest tipus de greix a la dieta habitual.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 4

Amb la dieta habitual, la major part dels eicosanoids procedeix de l'àcid araquidònic (C20:4 ?-6), derivat, al seu torn, de l'àcid linoleic ingerit amb els aliments.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 4

Per tot això, els professionals de la nutrició aplicada s'esforcen a oferir suggeriments per fomentar la inclusió de fruites en la dieta habitual i augmentar el consum d'hortalisses, tant crues com cuites, de la població en general i, molt especialment, en els grups més sensibles a mancances i desequilibris nutricionals, com poden ser els nens i adolescents, les dones embarassades i lactants i també la gent gran.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons