ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

digital

adjectiu
Terminologicitat: 0.976
Revista de Tecnologia (2004)
Freqüència: 33

Això fa que existeixin diferents estàndards per a cada tecnologia: d’ADSL (línia d’abonat digital asimètrica), de xarxes locals via ràdio, de qualitat de servei en xarxes, etc.
Revista de Tecnologia (2004)
Freqüència: 33

Els operadors tradicionals no estan implantant la VoIP per la immensa base implantada de xarxes telefòniques tradicionals, en especial del tipus XDSI (xarxa digital de serveis integrats) que tenen.
Revista de Tecnologia (2006)
Freqüència: 33

Per acomplir aquests requeriments, el sistema electrònic s’ha dividit en quatre mòduls: el sistema de generació de potència (PSG), el sistema per captació de forces (ISC), un sistema de control digital (MXS) i un sistema de control dels actuadors (PAA).
Revista de Tecnologia (2006)
Freqüència: 33

Una primera aportació important de la tecnologia en el diagnòstic extern la constituí la introducció dels raigs X de forma generalitzada a partir de 1915, però no va ser fins als anys setanta que la tecnologia informàtica va permetre reduir el temps de radiació a milisegons i poder aplicar la visualització d’imatges digitalitzades, i mitjançant el tractament digital poder realçar el contrast i fer visibles detalls que amb les imatges convencionals no seria possible observar.
Revista de Tecnologia (2006)
Freqüència: 33

Doncs com el conjunt de metodologies i estratègies d’aprenentatge que fan servir tecnologia digital o informàtica per a produir, transmetre, distribuir i organitzar coneixement entre individus, comunitats i organitzacions.
Revista de Tecnologia (2006)
Freqüència: 33

Tot s’hi val per a aprendre, la ràdio, la televisió, el mòbil, l’ordinador, la consola de videojoc, la PDA, la pissarra digital, etc., però la tecnologia de la ferralla no fa res sense la tecnologia de l’aprenentatge.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons