ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

electroforesi en gels

sintagma nominal femení
Terminologicitat: 0,181




Treballs de la Societat Catalana de Biologia (1971)
Freqüència: 8

Les proteïnes obtingudes foren estudiades per electroforesi en gels de poliacrilamida i de midó.




Treballs de la Societat Catalana de Biologia (1972)
Freqüència: 8

Per electroforesi en gels de poliacrilamida, el pes molecular de l'apoproteïna oscil·la entre 34.000 i 36.000.




Treballs de la Societat Catalana de Biologia (1991)
Freqüència: 8

En ser analitzades per electroforesi en gels de poliacrilamida/urea, les SBP es reparteixen en tres zones diferents del gel: una fracció (anomenada X en les referències originals) que migra en la zona de les histones somàtiques, una altra fracció (Y en les referències citades) de mobilitat intermèdia entre les histones somàtiques i la protamina salmina, i una última fracció (Z en referències) de més migració que les anteriors.




Treballs de la Societat Catalana de Biologia (2006)
Freqüència: 8

En la primera part d'aquest capítol es farà un repàs d'algunes d'aquestes eines: els plasmidis, petites molècules de DNA que podem trobar en determinats organismes unicel·lulars; els enzims de restricció, proteïnes típicament bacterianes que fragmenten el DNA per punts concrets; la DNA-ligasa, proteïna vírica amb la capacitat d'unir-los de nou; l'electroforesi en gels d'agarosa, que pot separar per mides diferents fragments de DNA, i, per acabar, la PCR, que ens permet amplificar qualsevol DNA de seqüència coneguda.




Treballs de la Societat Catalana de Biologia (2006)
Freqüència: 8

Un cop finalitzada la reacció, els productes obtinguts se separen per electroforesi en gels de poliacrilamida.




Treballs de la Societat Catalana de Biologia (2006)
Freqüència: 8

Aquests tipus d'electroforesi rep el nom de SDS-PAGE (de l'anglès sodium dodecyl sulfate polyacrylamide gel electrophoresis, ‘electroforesi en gels de poliacrilamida en presència de dodecil sulfat sòdic'), a causa dels dos principals components que porta: l'acrilamida i l'SDS.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons