ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

emmer

nom masculí
Terminologicitat: 0.970




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 6

ttz Bremerhaven, en col·laboració amb Bremer BACKSTUBE, ha desenvolupat processos innovadors per tal d'introduir antics cereals, com ara diferents tipus d'espelta (emmer, einkorn) i el Kamut®, a la producció moderna de panificació.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 6

En aquells temps, especialment els cereals Kamut® i altres espeltes (emmer, einkorn) s'utilitzaven per fer pa.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 6

Els tres tipus (Kamut®, emmer i einkorn) pertanyen a la categoria del blat i són espècies diferents, de la mateixa manera que el blat tou, l'espelta i el blat durum.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 6

No obstant això, no és fàcil de trobar emmer, i sobretot farina d'emmer, al mercat, de manera que o bé es busquen agricultors especialitzats, o bé el forner s'ha de moldre la farina ell mateix.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons