ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

enginyeria industrial

sintagma nominal femení
Terminologicitat: 0.992
Revista de Tecnologia (2009)
Freqüència: 2

— Jordi OJEDA RODRÍGUEZ i Francesc SOLÉ PARELLADA, doctors en enginyeria industrial. Conferència: «Tecnologia albirada a les col·leccions de ciència ficció de la postguerra». Institut d'Estudis Catalans, 27 de gener de 2009.
Actes d'Història de la Ciència i de la Tècnica (2008)
Freqüència: 16

Altres estudis semblants s’han iniciat en altres centres com la Universitat de Barcelona, l’Escola d’Enginyeria Industrial de Barcelona o, com veurem més endavant, la Universitat de València.
Actes d'Història de la Ciència i de la Tècnica (2008)
Freqüència: 16

El patrimoni documental de l’Escola T. S. d’Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB) ha estat —i és— testimoni i actor de la història d’aquest centre acadèmic, al voltant del qual s’ha anat generant (des de la seva creació, el 1851, fins a l’actualitat).
Actes d'Història de la Ciència i de la Tècnica (2008)
Freqüència: 16

Tot plegat, pretén constituir un cos flexible, però unitari, de conservació, tractament, accés i difusió del llegat històric —i, per tant, potencialment historiogràfic— moble, immoble i documental de l’Escola d’Enginyeria Industrial de Barcelona.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons