A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
equipnom masculí |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 5 L'activitat d'aigua (aw) es va mesurar a 25º C amb un equip Novasina Thermoconstanter TH-500; el contingut d'humitat es va determinarperpèrduadepesdesprés de vint-i-quatre hores a 103 ± 2º C, i el contingut de NaCl es va determinar amb un titulador potenciomètric 785 DMP Titrino. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 5 Aquesta guia Visualplats consta d'un manual i d'una col·lecció de cinquanta fitxes que han estat dissenyats i realitzats per un equip de professionals del Consell Alimentari de la Mediterrània, sota la direcció de Joan Borràs i Sànchez i de Carme Hernàndez Duran, amb l'objectiu de facilitar l'educació alimentària i una guia per a l'alimentació equilibrada. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 5 En conseqüència, virtualment tot equip de procés d'escalfament per RF operarà a una de les tres freqüències ISM permeses. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 5 Els sistemes disponibles per a la producció i la transferència de potència de RF als aplicadors dielèctrics d'escalfament es poden dividir en dos grups diferents: l'equip més generalitzat convencional d'escalfament per RF i el més recent equip d'escalfament per RF de 50 ?. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 5 Amb aquest objectiu, el nostre equip d'investigació va dissenyar un experiment amb nivells creixents d'AGPI al pinso (15, 34, 45 i 61 g/kg) i d'acetat d'a-tocoferol (0, 100, 200 i 400 mg/kg). |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons