ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

espectrometria de masses

sintagma nominal femení
Terminologicitat: 0




Revista de la Societat Catalana de Química (2000)
Freqüència: 62

Les tècniques analítiques que s’utilitzen en els estudis clàssics de cinètica química, per a la detecció dels productes d’interès, inclouen: mesures de pressió, ressonàncies magnètica nuclear i paramagnètica electrònica, espectroscòpica ultravioleta i visible, valoració en fase gas, mesura per ultrasons, polarografia, cromatografia de gasos i espectrometria de masses, entre altres.




Revista de la Societat Catalana de Química (2000)
Freqüència: 62

Aquesta es basa en l’aplicació d’un doble conjunt de polsos sobre un feix molecular, seguit de detecció dels productes per espectrometria de masses, en combinació amb una tècnica de temps de vol, que resol l’energia translacional dels productes.




Revista de la Societat Catalana de Química (2000)
Freqüència: 62

Una de les formes d’excitació més utilitzades és la ionització, ja que els ions formats són fàcilment guiats mitjançant camps elèctrics i detectats per espectrometria de masses.




Revista de la Societat Catalana de Química (2001)
Freqüència: 62

El problema no era trivial, però l’accés a la millor instrumentació del moment i l’experiència en espectrometria de masses de Morris els van permetre arribar abans que els seus competidors americans a elucidar l’estructura de dues substàncies molt semblants en les fraccions de HPLC obtingudes per Hughes.




Revista de la Societat Catalana de Química (2002)
Freqüència: 62

L’evolució de les tècniques d’espectrometria de masses quant a sensibilitat i flexibilitat d’acoblament als mètodes cromatogràfics ha facilitat també les anàlisis estructurals dels components de les quimioteques; actualment és perfectament possible identificar la molècula que es troba lligada a un sol gra de resina, cosa que ha representat un gran pas endavant per treballar amb el format de separació i mescla.




Revista de la Societat Catalana de Química (2002)
Freqüència: 62

Tractant-se de quimioteques de composts individuals, la validació es pot fer de manera directa si es tenen els recursos instrumentals adients (HPLC o electroforesi capil·lar, acoblats a espectrometria de masses, RMN, etc.).




Revista de la Societat Catalana de Química (2002)
Freqüència: 62

Pel que fa al cribratge, els mètodes òptics (espectroscòpia d’infraroig, ionització de multifotons estimulada per ressonància, deflecció fototèrmica) o l’espectrometria de masses es troben entre els més emprats.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons