ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

flora

nom femení
Terminologicitat: 0,297
Treballs de la Societat Catalana de Biologia (1932)
Freqüència: 117

Cal fer notar que estudiant la història clínica, el curs postoperatori del pacient i les lesions apendiculars, es veu que no hi ha cap relació entre elles i la flora microbiana que s'hagi trobat.
Treballs de la Societat Catalana de Biologia (1919)
Freqüència: 117

Donat el nombre escàs d'observacions practicades no ens és lícit establir aportacions definitives sobre la flora de la gangrena gaseosa en el nostre país.
Treballs de la Societat Catalana de Biologia (1922)
Freqüència: 117

Es procedí a examinar microscòpicament frotis fixats i tenyits; es feren cultius en mitjans líquids i sòlids, i en cada cas la flora microbiana trobada resultà diversa i gens il·lustradora.
Treballs de la Societat Catalana de Biologia (1932)
Freqüència: 117

Des de l'abril del 1930 venim estudiant a l'Hospital de Sant Pau i de la Santa Creu, en el nostre Servei de cirurgia la flora microbiana aeròbia de les apendicitis cròniques.
Treballs de la Societat Catalana de Biologia (1932)
Freqüència: 117

Resumint, doncs, podem afirmar que és possible l'existència d'apendicitis amicrobianes, però anotant que, d'haver-se fet l'estudi de la flora anaeròbia, potser alguna d'elles no ho hauria estat.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons