ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

foliar

adjectiu
Terminologicitat: 0,804
Treballs de la Societat Catalana de Biologia (1985)
Freqüència: 4

Dos mesos després de la plantació es va considerar acabada la prova de conreu i es va realitzar una anàlisi foliar de les tres espècies segons el substrat de conreu.
Treballs de la Societat Catalana de Biologia (1985)
Freqüència: 4

Anàlisi foliar D'aquestes anàlisis és d'on deduïm l'assimilació dels nutrients per part de la planta, excepte en el cas de Dieffenbachia plantades en escorça, cas en què la mostra va ser agafada, per accident, després d'un adobat foliar, i això ha afectat el resultat.
Treballs de la Societat Catalana de Biologia (2009)
Freqüència: 4

Aquests caràcters inclouen el contingut de nitrogen i la suculència de les fulles i l'àrea foliar en H. anomalus, el diàmetre de la tija i l'època de floració en H. deserticola i el contingut de sofre, calci i bor, la forma i la suculència de les fulles en H. paradoxus.
Treballs de la Societat Catalana de Biologia (2010)
Freqüència: 4

Les espècies vegetals més freqüentment utilitzades per a la producció de proteïnes terapèutiques són aquelles de les quals aprofitem la llavor, com l'arròs, el blat de moro i el gira-sol, o bé aquelles que tinguin molta biomassa foliar, com el tabac i l'alfals.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons