ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

font de llum

sintagma nominal femení
Terminologicitat: 0.624
Revista de Tecnologia (2009)
Freqüència: 5

Els treballs L’institut eficient, de Joan Lluc Piña, i LED: Font de llum, estalvi d’energia i respecte pel medi ambient, de Josep Serrat, també han estat guardonats.
Revista de Tecnologia (2014)
Freqüència: 5

El fet és que tots els sistemes TOF, LIDAR o LADAR utilitzen una font de llum per il·luminar un objecte o escena i capten part de la llum reflectida per obtenir-ne directament una mesura de distància.
Revista de Tecnologia (2014)
Freqüència: 5

La tècnica modulada fa servir una font de llum contínua modulada sinusoïdalment.
Revista de Tecnologia (2014)
Freqüència: 5

Per aconseguir-ho cal que la font de llum il·lumini simultàniament cadascun dels punts que es mesuren, cosa que implica dividir la potència d’il·luminació entre tots els punts a mesurar.
Revista de Tecnologia (2014)
Freqüència: 5

A partir d’aquesta idea es va preparar una primera proposta, però es va evidenciar que els costos eren inassolibles i es va optar no per desistir de la idea, sinó per una font de llum de sincrotró, que era una instal·lació que permetria obtenir una experiència en aquestes tecnologies i a la vegada servir una comunitat d’usuaris molt àmplia.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons