ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

forma de tractament

sintagma nominal femení
Terminologicitat: 0.833
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 4

La informació de les declaracions, facilitada per l'ARC, és la següent: comarca on es genera el residu, codi català d'activitat econòmica (CCAE) principal de l'empresa productora, codi de residu segons el Catàleg Europeu de Residus (CER), classe de residu (especial o no especial), descripció del producte, forma de tractament i quantitat generada (tones).
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 4

Es consideren residus accessibles els productes biodegradables la digestió anaeròbia dels quals resulta una forma de tractament alternativa o complementària al tractament especificat a la declaració.
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 4

Es consideren residus d'accessibilitat dubtosa els productes biodegradables la digestió anaeròbia dels quals podria resultar una forma de tractament alternativa o complementària al tractament especificat a la declaració, però no es pot assegurar que hi pogués competir des del punt de vista econòmic.
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 4

La resta dels residus continguts a la base de dades creada no es consideren en el present estudi, ja que la digestió anaeròbia podria no resultar una forma de tractament competitiu, davant formes de valorització material, o bé és un tractament no aplicable per la naturalesa del residu, o bé es tracta de productes que poden contenir substàncies inhibidores del procés, com els fangs de depuradora fisicoquímica.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons