ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

fosfatidilcolina

nom femení
Terminologicitat: 0.640




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 1

Així doncs, també és remarcable l'alt nivell de fosfolípids de l'ou (uns 2 g per ou), del qual destaca la presència de fosfatidilcolina o lecitina (Barroeta, 2008).




Revista de la Societat Catalana de Química (2001)
Freqüència: 1

En la maionesa, l’emulsionant és la lecitina del rovell d’ou, que és una fosfatidilcolina, amb dues cadenes d’àcids grassos, una de les quals insaturada.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons