ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

gamma

nom femení
Terminologicitat: 0.866




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 8

A banda d'oferir un valor nutritiuaugmentatiunpotencial al·lergènic més baix, aquests tipus de cereals també ajuden a introduir nous sabors a la gamma de pans.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 8

D’altra banda, en la línia en la qual s’han pronunciat altres institucions internacionals i atenent a les noves tendències de consum, en què es valora la comoditati eltemps de compra i preparació, l’associació «5 al día» España (www.5aldia.org; www.5aldia.com) ha incorporat dues noves categories a les recomanacions de consum de fruites i hortalisses: a) fruites, hortalisses i bolets congelats, en conserves, dessecats, mínimament processats (quarta gamma) i també els sucs 100 % de fruites i hortalisses que no tinguin greixos i sucres afegits i no excedeixin de 120 mg / 100 g de sodi afegit.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 8

b) aliments cuinats o precuinats (cinquena gamma) que puguin utilitzar-se com un àpat complet o plat principal i estiguin confeccionats amb almenys una ració de fruites i/o hortalisses.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 8

Trobar en els mercats i superfícies comercials fruites i hortalisses semipreparades de quarta i cinquena gamma amb garanties higièniques, sensorials i nutricionals.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 8

— Radiació gamma (?): radiació electromagnètica de l’extrem més energètic de l’espectre de radiació.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 8

Aquests acceleradors solen ser compactes, i en el mercat se'n troben diferents models, amb una gamma de potència diferenciada.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 8

Però és realment necessària tota aquesta gamma de productes? Coneixem realment el potencial nutricional dels aliments naturals que sempre han acompanyat l'home? És el moment de conèixer els beneficis que pot tenir el consum moderat de cafè.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 8

L’OMS recomana un consum de 2.700 kcal i 50 g de proteïnes per persona/dia, però això sols seria possible demà (especialment el consum del 50 % de proteïna animal per a vuit o deu mil milions de persones) si la base de l'alimentació fóra el gra, i no si augmenta el nombre de consumidors d'aliments de segona i tercera gamma.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons