ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

gelificant

adjectiu
Terminologicitat: 0




Educació Química - EduQ (2009)
Freqüència: 21

En l’article s’expliquen els procediments per elaborar gelatines i estudiar-ne les propietats, les característiques de diversos productes gelificants i les tècniques d’esferificació i d’esferificació inversa.




Educació Química - EduQ (2009)
Freqüència: 21

Els diferents productes gelificants (gelatina de cua de peix, agar-agar, goma gellan, carragenats, etc.) donen textures diverses i, a més, es comporten d’una manera diferent davant l’acció de la calor, en presència de sals, etc.




Educació Química - EduQ (2009)
Freqüència: 21

Els alumnes disposen d’una fitxa informativa amb una breu descripció i algunes propietats de cadascun dels productes gelificants.




Educació Química - EduQ (2009)
Freqüència: 21

Cada equip disposa d’una caixa amb flascons petits dels productes gelificants.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons