ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ghz

nom masculí
Terminologicitat: 0.917
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 3

PROCESSAMENT AMB MICROONES Les microones són un tipus d'ona electromagnètica amb una banda de freqüència de 300 MHz a 300 ghz.
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 3

La potència màxima, generalment, està limitada per la temperatura de l'ànode; límits pràctics a 2,45 ghz són aproximadament 1,5 kW i 25 kW per a ànodes refredats per aire o aigua, respectivament.
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 3

Les eficiències dels magnetrons moderns de 2,45 ghz estan en l'interval d'aproximadament 70 %, més limitades per la densitat de flux magnètic dels imants econòmics de ferrita utilitzats, mentre que l'eficiència total de les aplicacions d'escalfament amb microones és més baixa a causa de les càrregues no equilibrades.
Revista de Tecnologia (2004)
Freqüència: 6

D’entrada, està formada per moltes versions, una de les quals, la versió 802.11b, fa servir la banda de 5 GHz, que als EUA és oberta però que a Espanya és d’ús militar.
Revista de Tecnologia (2009)
Freqüència: 6

És de preveure, no obstant això, que les bandes de freqüència emprades que poden ser fins a uns 5 ghz, per tant més elevades que les actuals, i la presència d’entorns de propagació no considerats, per exemple interiors d’edificis, faran difícil poder mantenir la densitat d’estacions base del desplegament UMTS, raó per la qual ja s’ha identificat una nova estratègia basant-se en nous tipus de repetidors del senyal Relay Nodes o Hop-Relay.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons