ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

gruix

nom masculí
Terminologicitat: 0.905




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 12

Temps estimat per a talls d'un gruix d'entre 25 i 30 mm.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 12

Temps estimat per a talls d'un gruix d'uns 10 mm.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 12

Els temps de cocció són orientatius, ja que, segons el gruix de les mostres, poden variar.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 12

La diferència entre els temps de cocció dels peixos frescs i els dels congelats es troba entre 5 i 10 min depenent del gruix de la mostra (Figura 7).




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 12

S'ha de tenir en compte que, quan es cuina a 60 ºC, el temps estimat es troba sobre els 10 min, i a 50 ºC, entre els 15 i 20min (depenent del gruix de la peça).




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 12

Els neutrons, com que no tenen càrrega elèctrica, són molt penetrants; travessen tots els materials que retenen les radiacions anteriors, però poden quedar retinguts per murs de formigó de suficient gruix.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons