A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
hostalerianom femení |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 2 De la mateixa manera, cal tenir en compte altres factor que afavoririen la sensibilització, entre d'altres, la presència creixent de persones estrangeres en sectors sensibles (hostaleria, per exemple); l'existència de xarxes socials denses a l'interior dels col·lectius, la qual cosa pot facilitar la comunicació; l'existència d'una vida associativa significativa i creixent;elsvinclesintensosperpart dels fills amb la societat catalana; el contacte freqüent amb personal sanitari i mediadors culturals; l'existènciadenombroses iniciatives desenvolupades tant per associacions com per organismes públics; l'existència de mitjans de comunicació col·lectius, emprats per diferents col·lectius, i la rellevància intrínseca per a tots els col·lectius dels missatges sobre seguretat alimentària, si van associats a la salut. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 2 Les MF han de prendre mesures: diversificació, canals nous, hostaleria, venda automàtica, venda a granel, exportació, fabricació de MD (en instal·lacions específiques, ja que l'anàlisi dels comptes de resultats de productors de MF i MD presenta diferències molt significatives en partides concretes), i no perdre la innovació. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons