ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

imatge tridimensional

sintagma nominal femení
Terminologicitat: 0
Revista de la Societat Catalana de Química (2000)
Freqüència: 3

La gran facilitat amb què podem saltar d’una pàgina web a una altra, juntament amb l’elevada qualitat gràfica que es pot obtenir en documents que incloguin tot tipus d’imatges, ha convertit aquest mitjà de publicació en una eina molt útil per a la presentació d’informació complexa que permet, per exemple, incloure en un mateix document la descripció de les propietats d’una molècula i una imatge tridimensional de la seva estructura, que podem manipular a voluntat emprant simplement el ratolí de l’ordinador.
Revista de la Societat Catalana de Química (2003)
Freqüència: 3

De la mateixa manera, en mesurar un gran nombre de distàncies entre els protons d’una proteïna és possible crear una imatge tridimensional de la seva estructura.
Revista de la Societat Catalana de Química (2006)
Freqüència: 3

Finalment, un cop tenim el valor de deflexió de la palanca en cada punt de la superfície, un programa informàtic genera una imatge tridimensional de la superfície (figura 5).
Revista de Tecnologia (2014)
Freqüència: 14

Les diferents tècniques d’adquisició d’imatges tridimensionals d’objectes reals mai han estat tan a prop de la nostra vida diària.
Revista de Tecnologia (2014)
Freqüència: 14

Existeix una enorme varietat de tècniques de metrologia òptica capaces d’entregar sense contacte una imatge tridimensional detallada de superfícies de diferents tipus.
Revista de Tecnologia (2014)
Freqüència: 14

En aquest cas, els punts de la imatge tridimensional són mesurats simultàniament fent servir cadascun dels detectors del conjunt.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons