ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

industrial

adjectiu
Terminologicitat: 0.407




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 34

Malgrat les nostres limitacions, Catalunya té una política universitària i de recerca, des de ja fa temps, prou desenvolupada, però encara no estem a un nivell de despesa en investigació, desenvolupament i transferència de coneixements d'acord amb el nostre potencial científic, productiu, industrial i econòmic, i la crisi actual no facilita el progrés en aquests àmbits i d'altres.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 34

L'error obtingut es considera acceptable per al control del procés d'assecat de llonganisses en un entorn industrial.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 34

«On-line NIR analysis of fat, water and protein in industrial scale ground meat batches».




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 34

La unitat bàsica sobre la qual s'ha realitzat l'enquesta és l'establiment industrial, és a dir, una unitat productiva situada en un lloc determinat des del qual es realitzen activitats econòmiques a les quals dediquen el seu treball una o diverses persones d'una mateixa entitat jurídica.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 34

D'altra banda, hi ha els equips integrats de prevenció de la contaminació que compten amb una doble finalitat, industrial i de control de la contaminació, destinats a l'estalvi i a la reutilització de l'aigua.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 34

Una altra de les fonts secundàries utilitzades per a la recopilació de les dades procedeix de l'Enquesta industrial d'empreses de l'INE.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 34

En ella, es pot disposar d'una informació bàsica per al coneixement de la realitat industrial i per a l'anàlisi de les seves principals característiques estructurals.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 34

BIBLIOGRAFIA Institut Nacional d'Estadística: 1) Enquesta industrial d'empreses.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 34

D'acord amb l'esperit de l'ACCA, aquests grups constitueixen una plataforma de diàleg entre els associats, que coincideixen en alguna de les moltes àrees de coneixement que conformen el sector alimentari, siguin de l'àmbit científic, industrial, jurídic, etc.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 34

Les aigües potables preparades corresponen a un tipus d'aigua que és molt utilitzat en països on les anteriors no tenen tradició i obeeixen a un nou tipus de concepte d'origen anglosaxó, segons el qual s'aprecial'aiguaexemptadetottipus de sals, o amb sals a mida del gust del consumidor; es tracta d'una puresa més d'origen industrial que natural.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 34

La indústria alimentària i l'aigua de consum humà Per primera vegada, un reial decret que regula l'aigua potable inclou directament la indústria alimentària com a activitat industrial que ha de complir allò que conté.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons