ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ingredient

nom masculí
Terminologicitat: 0.374
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 7

Com a producte de base natural, una peça de carn fresca (és a dir, la carn tal com és, simplement refrigerada o congelada, sense cap altre ingredient, per unitat de pes superior als 30 g) hauria de ser exclosa dels perfils nutricionals per les mateixes raons que es donen d'una manera explícita a l'annex del Reglament 1924/2006/CE quan fa referència a les al·legacions nutricionals: a) La carn no porta greixos ocults.
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 7

Tanmateix, probablement pel fet d’utilitzar-se per defecte en l’elaboració d’una immensa part dels plats, passa de ser un ingredient principal a un coadjuvant, perd protagonisme i en conseqüència s’esmenta amb menor freqüència en els refranys2 (tot i que ocupa la gens negligible vintena posició en les freqüències d’aparició dels productes individuals —vegeu la figura 2—, quan és considerat com a grup alimentari és vuit vegades menys freqüent del que indica la dietètica—vegeu la taula 3—).
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 7

Actualmentlacafeïnatambéés un ingredient que s'afegeix a begudes carbonatades (tipus Coca-Cola) i a les begudes energètiques (tipus Red Bull) (taula 1).

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons