ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

interval de temps

sintagma nominal masculí
Terminologicitat: 0.815
Revista de Tecnologia (2009)
Freqüència: 1

Les tècniques utilitzades habitualment per trobar la velocitat de propagació consisteixen a mesurar el temps necessari que el foc triga a recórrer distàncies conegudes o bé mesurar la posició del perímetre donats certs intervals de temps coneguts (figura 6).
Actes d'Història de la Ciència i de la Tècnica (2008)
Freqüència: 2

Ara bé, el conjunt de les variacions en A2 està limitat a l’interval de temps especificat, la qual cosa podria suposar un principi d’episodi d’expulsió de gas, que tindria lloc després del pas pel periheli de 1927 o abans del pas pel periheli de 1935.
Actes d'Història de la Ciència i de la Tècnica (2008)
Freqüència: 2

Królikowska et al. (2001) van tornar a estudiar el cometa 32P, conjuntament amb cinc cometes erràtics més, considerant el model de precessió forçada del nucli no esfèric en rotació de Sekanina, però que l’activitat del cometa, o expulsió de gas del nucli, varia respecte al pas del periheli, de la mateixa manera que també pot variar el paràmetre que dóna la màxima activitat respecte al migdia del cometa, i que l’activitat del cometa canvia durant l’interval de temps considerat.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons