A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
iogurtnom masculí |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 10 En aquests casos, l'olor i el sabor són els indicadors clau per identificar llet en mal estat, mentre que per al iogurt el referent és la data de caducitat. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 10 S’ha mesurat, a la vegada, la significació dels diferents canals —alimentació (el 83 % de les vendes de iogurt i postres i el 87,5 % de les vendes de llet), HORECA, etc.— a cada segment, així com la influència de l’alimentació moderna dins de l’alimentació. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 10 Els extrems de participació que podem veure el 2009 són, per la banda alta: les postres (55,4 %), formatge tipus Burgos (54,9 %), llet (54,2 %) i iogurt (50 %). |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 10 Per arribar a aquests percentatges de quota de volum, el creixement experimentat des de 2006 a 2009 ha estat d'un 41,4 % en la llet normal, i d'un 33,1 % en el iogurt. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 10 Evolució de les quotes de mercat de volum i valor de MD i MF en la llet, iogurt i postres làcties en el període 2006-2009 Llet. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 10 Empreses socials: oportunitats en el sector agroalimentari donaran la llet fins a produir, envasar i repartir el iogurt de granja que després podem trobar al supermercat. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 10 La llet que utilitza La Fageda com a matèria primera no té cap particularitat social específica, ni tampoc el iogurt que produeixen: la característica fonamental de La Fageda és la seva força de treball, els seus empleats són el que fan que La Fageda sigui una empresa social. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 10 Hi ha empreses que, tot i no haver estat creades amb un objectiu social, estan portant a terme activitats interessants en el camp social, com ara Danone, juntament amb l'organització Grameen, liderada per Muhammad Yunus, premi Nobel de la Pau el 2006, ha creat un iogurt especialment vitaminat i dissenyat per reduir la malnutrició en països en desenvolupament que està donant molt bons resultats. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons