A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
lecitinanom femení |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 1 Així doncs, també és remarcable l'alt nivell de fosfolípids de l'ou (uns 2 g per ou), del qual destaca la presència de fosfatidilcolina o lecitina (Barroeta, 2008). |
Revista de la Societat Catalana de Química (2001) Freqüència: 2 En la maionesa, l’emulsionant és la lecitina del rovell d’ou, que és una fosfatidilcolina, amb dues cadenes d’àcids grassos, una de les quals insaturada. |
Revista de la Societat Catalana de Química (2004) Freqüència: 2 De compostos anunciats n’hi havia molts: àcid fòlic, fructosa, sacarosa, lecitina, lactosa. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons