ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

magre

nom masculí
Terminologicitat: 0.483




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 3

Per tal de fabricar aquest tipus de productes, s'utilitzen peces de magre i de greix que, una vegada picades, es barregen amb sal, amb sucres, amb sals nitrificants i amb espècies, són embotides en tripes, artificials o naturals, i són sotmeses a un procés de fermentació i de maduració.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 3

Es van fabricar cent noranta-dues llonganisses amb un 70 % de magre d'espatlla i un 30 % de cansalada grassa amb tres continguts diferents de sal(10, 20 i 30g/kg).

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons