ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

massa total

sintagma nominal femení
Terminologicitat: 0
Revista de la Societat Catalana de Química (2000)
Freqüència: 4

Amb aquestes dades, coneixent la massa total de HCB dins del sistema (Mt) i suposant que s’ha assolit l’equilibri (igual fugacitat en totes les fases), hom pot deduir la fugacitat a partir de la igualtat: [...]
Revista de la Societat Catalana de Química (2000)
Freqüència: 4

En definitiva, la massa total acumulada de HCB en el sistema un cop assolit l’estat estacionari és 15, 6 tones i el seu temps de residència en el sistema és de 6,5 dies.
Revista de la Societat Catalana de Química (2004)
Freqüència: 4

Dels resultats de les dues anàlisis en fa una taula amb els principals elements identificats (figura 1). En primer lloc, l’oxigen, quasi la meitat de la massa total. Després el silici i l’alumini, resultat compatible amb la predominança dels materials inorgànics, i especialment els silicats i els materials ceràmics, sobre els materials orgànics.
Revista de la Societat Catalana de Química (2007)
Freqüència: 4

És cert que la proporció d’aquests productes a la massa total dels avions va anar augmentant lentament durant les tres primeres dècades del segle XX, però es tractava exclusivament d’accessoris (material elèctric, components hidràulics, cobertes, etc.), i aquesta situació va perdurar fins ben entrada la Segona Guerra Mundial.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons