A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
medi ambientsintagma nominal masculí |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 13 L'OMS el recomana per la seva garantia de seguretat, però també per poder ser certificat mitjançant auditories similars als sistemes de qualitat, de riscos laborals o de medi ambient sota normes internacionals. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 13 Les activitats productives realitzades per les empreses podrien comportar, en algun cas, una degradació del medi ambient i una disminució de la seva qualitat. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 13 Les dades procedents de les enquestes estan basades en les definicions específiques de la protecció medi ambiental que es troben recollides al manual SERIEE (Sistema europeu per a la recollida de dades econòmiques sobre el medi ambient) que elabora l'EUROSTAT (Statistical Office of the European). |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 13 En l'enquesta, es recull la informació de les inversions realitzades per les empreses per a la protecció del medi ambient en immobilitzat material, tot entenent per inversió la compra d'aquells béns adquirits per ser utilitzats en el procés productiu durant més d'un any i la modificació dels existents. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 13 L'enquesta comprèn totes les activitats que tenen com a principal objectiu la prevenció, la reducció i l'eliminació de la contaminació i qualsevol degradació del medi ambient. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 13 Dins de les accions de protecció del medi ambient hi ha els serveis de mesura i control de la contaminació, la recollida i eliminació de residus, el tractament d'aigües residuals, la protecció i descontaminació de terres, aigües subterrànies i aigües superficials, la reducció del soroll i de les vibracions, les activitats d'investigació i desenvolupament relacionades amb el medi ambient, així com un altre tipus d'activitats: formació, educació, tasques administratives, etc. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 13 Dels valors totals de les diferents incorporacions en equips relacionats amb el medi ambient per al tractament en general de les aigües en les empreses del sector, és necessari el fet de destacar aquest major pes relacionat amb les comunitats autònomes seleccionades (figura 1). |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 13 S'han establert normes comunitàries, entre d'altres, en matèria de drets socials dels treballadors, de protecció de la salut i del medi ambient, de cooperació entre empreses, d'activitats industrials i comercials i de política agrària i de la pesca. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 13 Segons el Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí (MARM), durant l'any 2009 la disponibilitat i l'accés mitjà de fruites fresques se situà al voltant de 106 kg/persona/dia, 65 per a les hortalisses fresques i 13 per a les fruites i hortalisses transformades. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 13 — Escollir fruites i hortalisses fresques de temporada; són més nutritives, econòmiques, saboroses i respectuoses amb el medi ambient. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 13 La radiació és una forma d'energia, i qualsevol persona rep radiació natural del Sol i d'altres components naturals del medi ambient. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons