ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

mediterrani

adjectiu
Terminologicitat: 0.196




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 4

També té el seu origen a l'antiga regió del Creixent Fèrtil (Mesopotàmia, Elam i el Mediterrani est) i actualment es cultiva al nord de l'Àfrica i, més rarament, a Europa.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 4

D'altra banda, l'Estudi de Prevenció amb Dieta Mediterrània (PREDIMED), que estudia el paper protector d'una dieta de patró mediterrani en pacients amb alt risc cardiovascular, realitzat entre set mil pacients de setze centres repartits per tot Espanya, inclou les fruites i hortalisses com a elements clau d'adherència a la dieta.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 4

El consum de fruites i hortalisses a Espanya Espanya, juntament amb els països de l'entorn mediterrani com Itàlia i Grècia, es caracteritza per un major consum de fruites i hortalisses respecte a altres del centre i nord de la Unió Europea.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons