ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

mel

nom femení
Terminologicitat: 0.902




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 3

Concretament, aquest organisme considera «sucres lliures» o «sucres extrínsecs» els naturalment presents en els sucs de fruites, la mel i els xarops, a més de tots els monosacàrids i disacàrids afegits als aliments pels fabricants, cuiners o consumidors.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 3

En aquest cas, Bee Honey ofereix mel de diferents orígens i sabors tot promocionant el desenvolupament local de les comunitats d'on s'obté la mel i garantint unes condicions laborals dignes per als recol·lectors.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons