ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

nitrat

nom masculí
Terminologicitat: 0.940




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 2

Durant el procés de picat de la massa, entre els –3 i els 5º C, cal afegir-hi solament sal comuna o sal nitrificada, o bé sal més nitrat, entre un 1 i un 2 % de sucre de canya o d'altres tipus de sucre, així com espècies i sovint cultius microbians (estàrters).




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 2

La sal utilitzada és sal comuna pura (clorur sòdic), sal amb nitrit o sal amb nitrat.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons