ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

nivell molecular

sintagma nominal masculí
Terminologicitat: 0
Revista de la Societat Catalana de Química (2000)
Freqüència: 6

Ha proporcionat, per exemple, una visió sense precedents dels detalls pels quals un líquid procedeix a la dissolució d’un solut, al coneixement detallat de la corrosió i catàlisi sobre superfícies, o els detalls a nivell molecular com les molècules de clorofil·la poden convertir eficientment la llum del sol en energia utilitzable per les plantes, durant el procés de la fotosíntesi.
Revista de la Societat Catalana de Química (2000)
Freqüència: 6

Una de les aplicacions interessants de les tècniques de fs, gràcies a la seva natura espectroscòpica, i per tant altament selectiva, es troba en l’estudi de sistemes biològics, camp en què les descripcions dels mecanismes a nivell molecular han estat sempre força difícils.
Revista de la Societat Catalana de Química (2001)
Freqüència: 6

En una conferència del professor Julio Delgado Martín, li vaig sentir explicar que als biòlegs moleculars no tan sols no els interessa la química, sinó que no els interessa que els químics expliquin certs processos a nivell molecular.
Revista de la Societat Catalana de Química (2001)
Freqüència: 6

El procés de reconeixement lligand-receptor és un procés que pot ésser descrit a nivell molecular per mitjà de les interaccions de Van der Waals entre els dos sistemes moleculars.
Revista de la Societat Catalana de Química (2006)
Freqüència: 6

La informació necessita per a ella mateixa, com a substrat físic, un sistema diferenciat i estable, com ara el genoma dels éssers vius, completament articulat i persistent a nivell molecular, o la programació basada en un alfabet magnètic (software) dels nostres ordinadors.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons