A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
oleicadjectiu |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 4 A Europa, la carn de qualsevol espècie animal que es consumeix habitualment conté més d'un 50 % d'àcids grassos insaturats (mitjana de totes les espècies i de totes les peces: un 35 % d'àcids grassos saturats; menys d'un 2 % d'àcids grassos trans, solament els remugants; un 50 % d'àcids monoinsaturats, la major part, àcid oleic, C 18:1, i àcids grassos poliinsaturats). |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 4 Els àcids grassos omega-3 pertanyen a la categoria dels àcids grassos poliinsaturats i no poden ser sintetitzats pel nostre organisme, com ara, per exemple, l'àcid oleic (monoinsaturat) o l'àcid palmític (saturat). |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons