ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

olfacte

nom masculí
Terminologicitat: 0




Revista de la Societat Catalana de Química (2003)
Freqüència: 3

És per això que, amb l’educació correcta de l’oïda, es poden diferenciar i reconèixer les diferents notes musicals, amb l’entrenament del tacte, s’aconsegueix llegir l’alfabet Braille, i amb una bona exercitació dels sentits del gust i de l’olfacte es pot arribar a apreciar i diferenciar les característiques aromàtiques de molts productes.




Revista de la Societat Catalana de Química (2003)
Freqüència: 3

En el camp de l’alimentació, l’aroma és una de les propietats sensorials decisives per a la selecció i acceptació de molts productes, sempre tenint en compte que el sentit de l’olfacte està molt lligat al sentit del gust.




Revista de la Societat Catalana de Química (2003)
Freqüència: 3

En canvi, els compostos volàtils poden ser percebuts en concentracions molt més baixes, ja que el nostre sentit de l’olfacte és molt més sensible que el del gust.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons