A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
olfactenom masculí |
Revista de la Societat Catalana de Química (2003) Freqüència: 3 És per això que, amb l’educació correcta de l’oïda, es poden diferenciar i reconèixer les diferents notes musicals, amb l’entrenament del tacte, s’aconsegueix llegir l’alfabet Braille, i amb una bona exercitació dels sentits del gust i de l’olfacte es pot arribar a apreciar i diferenciar les característiques aromàtiques de molts productes. |
Revista de la Societat Catalana de Química (2003) Freqüència: 3 En el camp de l’alimentació, l’aroma és una de les propietats sensorials decisives per a la selecció i acceptació de molts productes, sempre tenint en compte que el sentit de l’olfacte està molt lligat al sentit del gust. |
Revista de la Societat Catalana de Química (2003) Freqüència: 3 En canvi, els compostos volàtils poden ser percebuts en concentracions molt més baixes, ja que el nostre sentit de l’olfacte és molt més sensible que el del gust. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons