ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ordinador personal

sintagma nominal masculí
Terminologicitat: 0.977
Revista de Tecnologia (2006)
Freqüència: 5

Els premis són un ordinador personal per al guanyador o guanyadora i un altre per al tutor o tutora del treball, així com quatre beques per als estudis de la UPC als quatre finalistes.
Revista de Tecnologia (2009)
Freqüència: 5

S’atorgarà un primer premi al millor treball, dotat amb un ordinador personal portàtil i una beca per al primer any en estudis oficials de la UPC.
Revista de Tecnologia (2009)
Freqüència: 5

La tutoria del treball es premiarà amb un ordinador personal i el centre d’ensenyament secundari, amb un canó de projecció.
Revista de Tecnologia (2009)
Freqüència: 5

També s’atorgarà un primer premi al millor treball tutoritzat per professorat o estudiantat d’algun centre docent de la UPC, dotat amb un ordinador personal portàtil i amb una beca de gratuïtat.
Revista de Tecnologia (2014)
Freqüència: 5

Els lectors poden també estar-ho relacionant amb el sistema aparegut més recentment anomenat Kinect pertanyent a la videoconsola Xbox de Microsoft (i que també pot ser connectat a un ordinador personal, tot i que ja és una opció per a usuaris avançats).

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons