ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

orenga

nom femení
Terminologicitat: 0.979




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 1

Cal recordar la conveniència d’amanir les hortalisses amb oli d’oliva, preferentment verge extra, i incloure-hi habitualment condiments i espècies com julivert, farigola, llorer, pebre, orenga, alfàbrega, comí, fines herbes, etc., que, a més del seu poder antioxidant, potencien el sabor dels aliments i redueixen l’ús d’assaonadors rics en sodi amb la sal o els extractes de brou.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons