ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

origen

nom masculí
Terminologicitat: 0,256
Treballs de la Societat Catalana de Biologia (1913)
Freqüència: 891

Altra cosa és l'origen ètnic, això és, que's degui a una reaparició o reviviscencia per atavisme d'una conformació especial que algún temps s'havia observat en la especie humana.
Treballs de la Societat Catalana de Biologia (1913)
Freqüència: 891

La influencia de la pressió intravesical sobre'I treball dels ronyons va ésser estudiada per primera vegada en nostre Laboratori en ocasió que el Professor Nubiola desitjava presentar a la Societat d'Obstetricia, Ginecología i Pediatria de Madrid un estudi sobre les crisis poliúriques per ell observades en casos d'incarceració del úterus gravid, que ell atribuía a reflexes d'origen vesical.
Treballs de la Societat Catalana de Biologia (1913)
Freqüència: 891

Aquesta concepció esquemàtica, coneguda amb el nom de cadenes laterals, per primera vegada imaginada per Pflüger, ens és absolutament indispensable actualment per a fer-nos càrrec de l'origen de les noves substancies que resulten d'una simple transposició molecular, d'un desdoblament, i de la munió de fets verament portentosa que ens posa de manifest el metabolisms nutritiu.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons