ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

oviducte

nom masculí
Terminologicitat: 0,281
Treballs de la Societat Catalana de Biologia (1919)
Freqüència: 9

L'explicació més probable que se'ns ofereix sobre això, és que aquí es tracta d'un fol·licle atrètic o alterat, abans d'arribar al seu desenrotllament perfecte, desprenent-se de l'ovari en l'ovulació d'un altre òvul, al qual estaria segurament adherit i pel qual fóra arrossegat a l'oviducte.
Treballs de la Societat Catalana de Biologia (1919)
Freqüència: 9

Ambdós units, deurien seguir, bo i recorrent el dit oviducte, embolcallant-se amb un mantell comú d'albúmina, en passar per les glàndules que la segreguen, i després amb la clofolla, en passar per les calcòfores.
Treballs de la Societat Catalana de Biologia (1969)
Freqüència: 9

Un mateix gen controla en la gallina la síntesi de la transferrina en el fetge i de la conalbúmina en l'oviducte, i per tant és possible de trobar formes polimòrfiques simultànies, no solament en la gallina, sinó també en l'oca, en l'ànec i en el faisà.
Treballs de la Societat Catalana de Biologia (2008)
Freqüència: 9

No obstant això, per cocultivar embrions de cabrum és millor utilitzar cèl·lules de l'epiteli de l'oviducte (CEO) que cèl·lules de la granulosa (Izquierdo et al., 1999).

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons