ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

patogen

adjectiu
Terminologicitat: 0.581




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 2

Podem dir, de manera general, que els patògens i paràsits que es transmeten per l'aigua ho fan perquè tenen una elevada infectivitat (elevat poder patogen en poca concentració), poden proliferar moderadament a l'aigua i tenen una gran resistència per viure fora de l'hoste.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 2

Per tant, qualsevol altre patogen que hi hagi en el tracte intestinal d'aquest animal pot també estar present en la mostra d'aigua.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons