ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

planxa

nom femení
Terminologicitat: 0.992




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 8

El contingut de proteïnes, de greix i de teixit conjuntiu varia segons les peces que es destinen als diferents tipus de preparació, com ara per fregir, per coure, per fer a la graella o a la planxa.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 8

Amb el rap s'ha aconseguit un òptim a 50 ºC amb més temps que a 60 ºC i combinat amb una postcocció amb planxa.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 8

(Taula 9) El cas del lluç és una miqueta particular, ja que la cocció al buit no aporta avantatges rellevants en comparació amb els mètodes tradicionals (forn, planxa); la textura que adquireix és més tendra, però és menys saborós que un lluç a la planxa.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 8

Col·loqueu les supremes de llobarro sobre la planxa amb la pell cap avall i marqueu-les durant 1 min.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 8

Coem el peix a 50 ºC calculant que la temperatura interior que obtindrem durant la cocció al buit (45 ºC) es veurà incrementada en 6 o 7 ºC quan marquem posteriorment la pell del producte a la planxa.




Actes d'Història de la Ciència i de la Tècnica (2011)
Freqüència: 1

Els gravats representen figures de dones embarassades nues, amb l’abdomen obert i les diferents capes de l’úter descobertes de manera successiva fins l’aparició del fetus a la darrera planxa (Figura 7).

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons