ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

poliamines

nom femení
Terminologicitat: 0.559




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 2

Estudiant els continguts, especialment de poliamines en els aliments, s'ha vist que les diverses formes d'alimentació que s'engloben en el que s'anomena dieta o alimentació mediterrània aporten més quantitats de poliamines que uns altres tipus d'alimentació menys rics en vegetals, que en són una font important.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 2

Cap a aquesta direcció s’està orientant ara la recerca, ja que fins ara les amines biògenes i les poliamines han estat més estudiades en productes d’origen animal i en begudes alcohòliques que en productes vegetals, i encara hi ha molts aspectes a profunditzar, tant en el coneixement dels aliments i el seu paper en la dieta de persones sanes i malaltes (les poliamines poden tenir un paper significatiu en l’alimentació dels nadons —la llet de vaca en conté moltes menys que la llet de dona—i dels malalts cancerosos —que han de controlar la seva ingestió de poliamines—), com en el disseny de possibles aliments funcionals.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons