ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

producte acabat

sintagma nominal masculí
Terminologicitat: 0.767




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 3

Però a causa de les seves característiques específiques, sobretot quant al producte acabat, s'hi ha d'afegir que l'aliment final obtingut ha de ser microbiològicament segur i ha de tenir una vida comercial com més extensa millor.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 3

Fins fa poc temps, la forma més usual d'obtenir un aliment segur era realitzar-hi tractaments tèrmics, que com s'ha comentat incideixen negativament en la qualitat nutritiva i sensorial del producte acabat.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 3

Amb tot això es pretén que el producte acabat sigui més segur des del punt de vista microbiològic i també amb característiques nutricèutiques, que tanta importància prenen en aquests darrers temps.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons