ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

producte final

sintagma nominal masculí
Terminologicitat: 0.927




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 5

En un treball senzill, es va recollir el preu del blat, d’acord amb les dades publicades mensualment pel Ministeri d’Agricultura —i successors—, i paral·lelament, l’evolució, mes a mes, del preu del pa, el producte final del blat, a partir de les dades que té recollides l’Instituto Nacional de Estadística i que estan disponibles al seu web.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 5

En col·laboració amb Bauckhof, una granja orgànica, s'han desenvolupat perfils d'espelta de processament més fàcil, tot optimitzant el producte final.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 5

«Totes aquelles aigües de la indústria alimentària que consti a l'autoritat sanitària que llur qualitat no afecta la salubritat del producte final».




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 5

El principal objectiu d’una operació d’assecament és la conservació d’un producte per la disminució de la seua activitat d’aigua, tot optimitzant la qualitat nutricional i organolèptica del producte final obtingut amb un mínim requeriment energètic (Weinberg et al., 2008).




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 5

Les tecnologies no tèrmiques són una alternativa als tractaments tèrmics, amb la finalitat d'obtenir un producte final de millor qualitat sensorial, però sense deixar de banda la seguretat.




Revista de la Societat Catalana de Química (2001)
Freqüència: 15

10. Abans de poder-ho fer, Lavoisier va haver de conèixer els experiments de Cavendish de síntesi i descomposició de l’aigua; Lavoisier creia que el gas que ell mateix va anomenar hidrogen podia ésser flogist i ell mateix no havia aconseguit identificar l’aigua com a producte final de la combustió de l’hidrogen.




Revista de la Societat Catalana de Química (2002)
Freqüència: 15

Quan hom sintetitza un compost quiral, al laboratori o a la indústria, a partir de materials de partida aquirals i sense la intervenció de reactius o catalitzadors enantiomèricament purs, obté invariablement el producte final en forma de mescla racèmica.




Revista de la Societat Catalana de Química (2002)
Freqüència: 15

La configuració del producte final es determina en funció de la configuració de l’ester de l’àcid tartàric que es fa servir en preparar el catalitzador.




Revista de la Societat Catalana de Química (2002)
Freqüència: 15

Una simple regla mnemotècnica ens permet saber per quina de les dues cares del doble enllaç tindrà lloc l’oxidació i, per tant, quina serà l’estereoquímica del producte final (figura 9).




Revista de la Societat Catalana de Química (2002)
Freqüència: 15

En cas d’emprar H2, l’emissió de CO2 i contaminants seria nul·la, ja que el producte final seria aigua.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons