A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
producte finalsintagma nominal masculí |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 5 En un treball senzill, es va recollir el preu del blat, d’acord amb les dades publicades mensualment pel Ministeri d’Agricultura —i successors—, i paral·lelament, l’evolució, mes a mes, del preu del pa, el producte final del blat, a partir de les dades que té recollides l’Instituto Nacional de Estadística i que estan disponibles al seu web. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 5 En col·laboració amb Bauckhof, una granja orgànica, s'han desenvolupat perfils d'espelta de processament més fàcil, tot optimitzant el producte final. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 5 «Totes aquelles aigües de la indústria alimentària que consti a l'autoritat sanitària que llur qualitat no afecta la salubritat del producte final». |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 5 El principal objectiu d’una operació d’assecament és la conservació d’un producte per la disminució de la seua activitat d’aigua, tot optimitzant la qualitat nutricional i organolèptica del producte final obtingut amb un mínim requeriment energètic (Weinberg et al., 2008). |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 5 Les tecnologies no tèrmiques són una alternativa als tractaments tèrmics, amb la finalitat d'obtenir un producte final de millor qualitat sensorial, però sense deixar de banda la seguretat. |
Revista de la Societat Catalana de Química (2001) Freqüència: 15 10. Abans de poder-ho fer, Lavoisier va haver de conèixer els experiments de Cavendish de síntesi i descomposició de l’aigua; Lavoisier creia que el gas que ell mateix va anomenar hidrogen podia ésser flogist i ell mateix no havia aconseguit identificar l’aigua com a producte final de la combustió de l’hidrogen. |
Revista de la Societat Catalana de Química (2002) Freqüència: 15 Quan hom sintetitza un compost quiral, al laboratori o a la indústria, a partir de materials de partida aquirals i sense la intervenció de reactius o catalitzadors enantiomèricament purs, obté invariablement el producte final en forma de mescla racèmica. |
Revista de la Societat Catalana de Química (2002) Freqüència: 15 La configuració del producte final es determina en funció de la configuració de l’ester de l’àcid tartàric que es fa servir en preparar el catalitzador. |
Revista de la Societat Catalana de Química (2002) Freqüència: 15 Una simple regla mnemotècnica ens permet saber per quina de les dues cares del doble enllaç tindrà lloc l’oxidació i, per tant, quina serà l’estereoquímica del producte final (figura 9). |
Revista de la Societat Catalana de Química (2002) Freqüència: 15 En cas d’emprar H2, l’emissió de CO2 i contaminants seria nul·la, ja que el producte final seria aigua. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons