A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
puresanom femení |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 5 — Aigües de deu: són les aigües potables d'origen subterrani que emergeixen espontàniament a la superfície terrestre o es capten mitjançant treballs específics i que tenen unes característiques naturals de puresa que en permeten el consum. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 5 Com a aclariment, podem dir que les aigües minerals naturals han de demostrar la seva puresa original i poden tenir una acció favorable per a l'organisme. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 5 Les de deu són d'una puresa i qualitat demostrades, però sense efectes especials. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 5 Les aigües potables preparades corresponen a un tipus d'aigua que és molt utilitzat en països on les anteriors no tenen tradició i obeeixen a un nou tipus de concepte d'origen anglosaxó, segons el qual s'aprecial'aiguaexemptadetottipus de sals, o amb sals a mida del gust del consumidor; es tracta d'una puresa més d'origen industrial que natural. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 5 Com se'n garanteix la puresa Lesaigües mineralsenvasadesespanyoles provenen de deus d'origen subterrani i disposen d'un perímetre de protecció obligatori que protegeix l'aqüífer enfront de possibles contaminacions. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons