ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

qualitatiu | qualitativa

adjectiu
Terminologicitat: 0
Educació Química - EduQ (2008)
Freqüència: 14

Aquesta idea d’un desenvolupament sostenible parteix de la suposició que pot, i hi ha d’haver, desenvolupament, millora qualitativa o desplegament de potencialitats sense creixement, és a dir, sense increment quantitatiu de l’escala física, sense incorporació d’una major quantitat de materials.
Educació Química - EduQ (2009)
Freqüència: 14

En aquest treball experimental es proposa als alumnes el fet d’investigar d’una manera qualitativa i mitjançant reaccions senzilles els principals responsables de l’acció netejadora d’alguns dels productes de neteja més coneguts i fins i tot més televisius.
Educació Química - EduQ (2010)
Freqüència: 14

Aquest treball presenta un estudi de casos destinat a la recopilació d’informació qualitativa i quantitativa sobre l’abandonament dels estudis del camp de la química de l’Institut de Química de São Carlos.
Educació Química - EduQ (2010)
Freqüència: 14

Després de 5 min es torna a mesurar la temperatura de cadascuna de les peces (es pot fer d’una manera qualitativa amb la mà).
Educació Química - EduQ (2010)
Freqüència: 14

Aquests instruments d’investigació qualitativa permeten d’organitzar i analitzar les dades obtingudes d’acord amb categories que poden estar fixades prèviament o que van sorgint durant el procés.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons