ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

rebuig

nom masculí
Terminologicitat: 0.540




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 2

Aquest rebuig que experimenta la irradiació no és únic en la història del processament d'aliments.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 2

Els radicals lliures produeixen dos danys molt greus a la cèl·lula: — Ataquen els lípids i proteïnes de lamembrana cel·lular, perla qual cosa la cèl·lula no pot dur a terme correctament les seves funcions vitals: transport de nutrients, eliminació de productes de rebuig, divisió cel·lular… — Ataquen el DNA, impedint que tingui lloc la replicació cel·lular i contribuint a l’envelliment cel·lular.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons