A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
riboflavinanom femení |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 5 Destaquen els continguts de riboflavina (vitamina B2) i de niacina (vitamina B3), que suposen l'11 i el 29 % de les quantitats diàries recomanades per acadavitaminarespectivament(per cada 100 ml de beguda). |
Revista de la Societat Catalana de Química (2011) Freqüència: 2 Altres sistemes biològics que presenten interaccions anió-? són els sistemes dependents de riboflavina, com ara el FAD (flavin adenosin fosfato) i el FMN (flavin mononucleotid), gràcies al fet que presenten a la seva estructura anells electrodeficients. |
Revista de la Societat Catalana de Química (2011) Freqüència: 2 Hi ha molts de sistemes sensibles a sofrir aquest tipus d’interaccions, com ara les bases nitrogenades, els sistemes dependents de riboflavina i en enzims. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons