ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

riboflavina

nom femení
Terminologicitat: 0.996




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 5

Destaquen els continguts de riboflavina (vitamina B2) i de niacina (vitamina B3), que suposen l'11 i el 29 % de les quantitats diàries recomanades per acadavitaminarespectivament(per cada 100 ml de beguda).




Revista de la Societat Catalana de Química (2011)
Freqüència: 2

Altres sistemes biològics que presenten interaccions anió-? són els sistemes dependents de riboflavina, com ara el FAD (flavin adenosin fosfato) i el FMN (flavin mononucleotid), gràcies al fet que presenten a la seva estructura anells electrodeficients.




Revista de la Societat Catalana de Química (2011)
Freqüència: 2

Hi ha molts de sistemes sensibles a sofrir aquest tipus d’interaccions, com ara les bases nitrogenades, els sistemes dependents de riboflavina i en enzims.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons