ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

robot humanoide

sintagma nominal masculí
Terminologicitat: 0.532




Revista de Tecnologia (2009)
Freqüència: 12

— Josep AMAT I GIRBAU, catedràtic de la Universitat Politècnica de Catalunya. Conferència: «El què i el perquè dels robots humanoides». Institut d’Estudis Catalans, 13 de febrer de 2007.




Revista de Tecnologia (2011)
Freqüència: 12

A través de l’estudi sobre la recerca que s’està duent a terme en el camp dels robots humanoides, que a la vegada rau en l’estudi de la mateixa marxa humana, s’estudien diferents paràmetres que han de dur al disseny d’elements protètics i ortètics més eficients.




Revista de Tecnologia (2011)
Freqüència: 12

L’anàlisi i la comprensió dels principis físics de la marxa humana són fonamentals per a moltes aplicacions, entre les quals destaquen el desenvolupament de robots humanoides i el de dispositius d’assistència i rehabilitació per a persones amb dificultats motrius.




Revista de Tecnologia (2011)
Freqüència: 12

La recerca i desenvolupament de robots humanoides va néixer fa aproximadament quaranta anys al Japó.




Revista de Tecnologia (2011)
Freqüència: 12

Avui en dia, però, existeixen ja alguns robots humanoides construïts amb l’única finalitat d’entretenir, com per exemple el Sony QRIO o el WowWee Robosapien.




Revista de Tecnologia (2011)
Freqüència: 12

Una de les raons de l’elevat cost energètic dels robots humanoides descrits fins ara és el fet de caminar permanentment amb les cames flexionades, per evitar singularitats cinemàtiques i, en conseqüència, la pèrdua de controlabilitat del moviment.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons