ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

romesco

nom masculí
Terminologicitat: 0.892




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 3

Assequeu els lloms de rap amb paper absorbent i, seguidament, arrebosseu-los amb el pa de romesco.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 3

I també és una doble cocció, ja que sotmetem el producte a un cop de forn final per tal d'obtenir l'escorça cruixent de pa de romesco i pujar lleugerament la temperatura interior del rap (3 ºC, aproximadament).

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons